Lampă pentru monitor Baseus 5W, panou tactil, reglabil, alimentat prin USB, 2900-5000K, negru [DGIWK-B01]

 
  • 1 din 12
 

Cea mai bună lumină pentru lucrul la birou este lumina zilei, dar acest lucru nu este posibil toată ziua. O soluție excelentă este lampa ergonomică Baseus (DGIWK-B01) pentru a vă ajuta. În zilele noastre, computerele sunt esențiale pentru muncă, studiu și jocuri. Lumina plasată prost poate fi foarte dăunătoare și poate solicita ochii. Lampa i-wok este de mare ajutor. Ocupă puțin spațiu, dar luminează eficient biroul și tastatura computerului.

Disponibilitate În stoc
Preţ normal 214.95 lei
Economisiţi 40 lei (–18 %)
Preţ 147.02 lei fără TVA
174.95 lei / buc    
Cod de produs 35080
Marcă ACEFAST
Categorie Extras
Garanţie 2 ani
 

Lumina emisă de lampă nu este îndreptată direct spre ecran și nu creează reflexii. Lumina este lipsită de amenințarea luminii albastre, efectul stroboscopic vizual și oferă o protecție mai bună a ochilor. Lampa a trecut multe certificări, inclusiv: IEEE, IEC, FCC, RoHS și testul EU Blue Light RGO. Filtrul de lumină albastră oferă o ușurare ochilor chiar și în timpul nopții lungi de muncă.
Setul include un cablu USB de tip C, care permite luminii să fie conectată liber la un computer, încărcător sau port power bank și astfel să ofere o permanentă sursă de lumină.
Montarea dispozitivului pe marginea superioară a ecranului computerului este simplă și rapidă, nu sunt necesare instrumente suplimentare. Finisajul este simplu și neted, realizat din aliaj de aluminiu de lux ușor. Nu ocupă spațiu pe masă.
Efortul de a ilumina în mod optim locul de muncă ar trebui să fie ceva evident. Lampa în sine trebuie să fie funcțională nu numai în ceea ce privește luminozitatea luminii, ci și în ceea ce privește culoarea luminii în sine. Designul unic al mânerului și forma rotativă ajută la obținerea unei iluminari adecvate și uniforme a mesei de lucru și a monitorului. Lampa are 3 moduri, cu ajutorul cărora poți găsi lumina optimă în orice situație. Totodata, minimizeaza riscul deranjarii persoanelor care se afla si in camera.
Aparatul este dotat cu LED-uri moderne care asigura o durata de viata indelungata si un consum redus de energie. Instalarea este foarte simplă și rapidă folosind mânerul gravitațional. Reglarea luminozității este infinit variabilă. Elementele din silicon moale previn zgârieturile pe laptop sau monitor.
Butoanele de control sunt amplasate pe capac - butonul de reglare continuă a luminii, reglarea sursei de lumină, comutatorul de alimentare.

Culoare deschisă 2900K - 5000K
Tensiune de intrare DC: 5V

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp:

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugaţi o evaluare
Nu completaţi acest câmp: