Lanț de lumină LED pentru 10xE27, 12m, IP65 [RTV100001]

 
  • 1 din 8
 
Becurile colorate sau cu filament vă permit să iluminați grădina de seară și să petreceți serile lungi de vară afară cu prietenii și familia. Becurile RGB pot fi folosite și pentru a crea o atmosferă unică, iar culorile vor crea o atmosferă de distracție și relaxare.
Disponibilitate În stoc
Preţ normal 228.99 lei
Economisiţi 35 lei (–15 %)
Preţ 163.02 lei fără TVA
193.99 lei / buc    
Cod de produs 63072
Marcă TelForceOne
Categorie Corpuri de iluminat exterior LED
Garanţie 2 ani
 

- Distanța dintre becuri este de 1 metru, iar lungimea întregii coroane este de 12 metri. Primii 2 metri de la priză la primul bec vă permit să instalați liber ghirlanda fără să vă faceți griji că primul bec este prea aproape, iar ultimul metru al cablului vă permite să o prelungiți convenabil cu o altă ghirlandă. Secțiunea transversală a firului de 2x0,75 mm2 vă permite să conectați până la 10 ghirlande și să iluminați o zonă mai mare, de exemplu ringuri de dans, restaurante sau grădini mari.
- Ghirlandele cu becuri instalate sunt rezistente la apă (IP65 - ghirlanda este impermeabil doar cu toate becurile instalate și becurile trebuie să fie nedeteriorate!) Și datorită materialelor solide folosite, produsul funcționează în siguranță mulți ani. Etanșeitatea construcției permite utilizarea în siguranță în exterior.

Acoperire IP IP65 (numai cu becuri montate)
Încărcare maximă 300W
Lungimea cablului 12m

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp:

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugaţi o evaluare
Nu completaţi acest câmp: