Suport auto pentru telefon mobil Baseus Big Energy cu încărcare wireless 15W, pentru iPhone 12, negru

 
  • 1 din 11
 
Produsul marca Baseus nu este doar un suport, ci și un încărcător cu inducție, conceput special pentru telefoanele Apple 12 și care acceptă protocolul de încărcare rapidă. Datorită magnetului, smartphone-ul este ținut în siguranță în suport, astfel încât să nu vă faceți griji că va cădea în timp ce conduceți pe un drum accidentat.
Disponibilitate În stoc
Preţ normal 272.99 lei
Economisiţi 69 lei (–25 %)
Preţ 171.42 lei fără TVA
203.99 lei / buc    
Cod de produs 35150
Marcă Baseus
Categorie Accesorii auto
Garanţie 2 ani
 

- Elementul metalic din interiorul încărcătorului afectează pozitiv încărcarea rapidă și sigură a dispozitivului dvs., astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la supraîncălzirea acestuia. Magneții NdFeB puternici vă protejează telefonul împotriva căderii cu o sarcină maximă de 1000 g, care este aproximativ egală cu 4 smartphone-uri Apple 12 Pro Max.
- Suportul Baseus nu numai că va arăta elegant în mașina dvs., dar nici nu va afecta vizibilitatea dumneavoastră în timpul conducerii. Este mic, astfel încât nu va ocupa mult spațiu și nu va bloca orificiul de ventilație, iar caracteristica de reglare la 360° vă permite să reglați poziția telefonului în funcție de nevoile dvs. Datorită benzii 3M, o poți atașa la orificiile de aerisire, la bord sau la masă.
- Încărcătorul are multe caracteristici de siguranță pentru a-ți proteja telefonul de supraîncălzire, supraîncărcare, supratensiune și câmp magnetic. In plus, indicatorii de pe incarcator te anunta, de exemplu, ca telefonul tau se incarca sau cand recunoaste un dispozitiv strain.
- Suportul Baseus se caracterizeaza printr-un aspect elegant si minimalist. Finisajul metalic garantează durabilitatea produsului, iar capacul din sticlă este atrăgător. Marginea din silicon a scutului ofera protectie suplimentara. Designul inteligent asigură disiparea regulată a căldurii, astfel încât telefonul să nu se supraîncălzească. Pe de altă parte, banda 3M asigură o fixare stabilă.

- Curentul stabil și încărcarea la temperatură scăzută previn supraîncălzirea
- Protecție la supratensiune
- Protecție la supraîncărcare
- Protecție la supracurent
- Protecție la câmp magnetic
- Protecție statică
- Protecție la scurtcircuit
- Material: metal + sticlă
- Intrare de încărcare 5V/2A 9V/2A 12V/1.67A
- Putere 15W (Max.)
- Diametru suport 63mm
- Număr de magneți 16
- Instalare în ventilație sau pe bord
- Proiectat pentru Apple iPhone din seria 12

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp:

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugaţi o evaluare
Nu completaţi acest câmp: