Suport telefon mobil pentru bicicleta Forever BH-100 XL

 
  • 1 din 2
 
Suportul pentru telefon pentru biciclete Forever BH-100 XL cu husă impermeabilă pentru telefon vă ține telefonul la îndemână de fiecare dată când mergeți cu bicicleta. Filmul iti permite sa folosesti telefonul fara a fi nevoie sa scoti telefonul din carcasa, care este rezistenta la apa, astfel telefonul este protejat chiar si in cele mai dure conditii. Este atașat de cadrul bicicletei cu o clemă puternică, care o va ține în siguranță în timpul conducerii.Dimensiuni: 155x81x13 mm (potrivit pentru telefoanele cu diagonala maximă a afișajului de 5,7").
Disponibilitate Momentan indisponibil
Preţ normal 88.99 lei
Economisiţi 21 lei (–23 %)
Preţ 57.13 lei fără TVA
67.99 lei / buc
Cod de produs 14193
Marcă Forever
Categorie Accesorii
Garanţie 2 ani
Stocul pentru acest articol a fost epuizat...
 

Suportul pentru biciclete Forever BH-100 XL este produsul ideal pentru bicicliștii care își folosesc smartphone-urile în timp ce merg. Rezistent la apă - poate fi folosit chiar și în ploaie. Se atașează de ghidonul bicicletei și menține dispozitivul stabil în locul potrivit pentru utilizator și permite utilizarea liberă a navigației sau a playerului muzical. Filmul conductiv vă permite să utilizați telefonul fără a-l scoate din carcasă. Suportul este rotativ, ceea ce îi permite să fie plasat într-o poziție verticală sau orizontală adecvată. Datorită proprietăților impermeabile, dispozitivul din interiorul husei poate fi folosit în ploaie fără nicio grijă. Carcasa este ferm închisă cu un lacăt, astfel încât telefonul este protejat eficient chiar și în cele mai dificile condiții. Suportul pentru dimensiunea XL este conceput pentru telefoane cu dimensiunea ecranului de până la 5,7". Potrivit pentru smartphone-uri precum: Samsung, Huawei, LG, Sony, iPhone, Xiaomi și altele. Atunci când alegeți dimensiunea corectă a carcasei, trebuie să fiți ghidat de dimensiunile telefonului.
Suportul BH-100 XL este un accesoriu excelent care îți permite să-ți folosești telefonul pe orice bicicletă indiferent de condițiile meteorologice. Husa fixează eficient telefonul, iar materialul elastic menține dispozitivul stabil. în interiorul capacului.
Suportul este atașat de cadrul bicicletei cu o clemă puternică, care menține produsul stabil în timpul conducerii.
Capul rotativ vă permite să reglați înclinarea mânerului cu 360°, ceea ce vă permite să setați un unghi de vizualizare potrivit nevoilor dumneavoastră.
Filmul conductiv, datorită sensibilității sale bune la atingere, oferă acces ușor la toate funcțiile, cum ar fi hărți, fotografii, videoclipuri, primirea apelurilor etc., fără trebuind să scoată dispozitivul din carcasă.

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp:

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugaţi o evaluare
Nu completaţi acest câmp: